اطلاعیه شماره 20 ستاد سازماندهی پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان

اطلاعیه شماره 20 ستاد سازماندهی پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس  دانشگاه علوم پزشکی  و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، ستاد سازماندهی پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس دانشگاه  علوم پزشکی  و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان  به منظور شفاف سازی و تبیین افکار عمومی علاوه بر اطلاع رسانی در رسانه‌ها و مصاحبه‌های خبری، اطلاعیه‌هایی را به صورت منظم منتشر خواهد کرد

اطلاعیه شماره 20 ستاد سازماندهی پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس  دانشگاه علوم پزشکی  و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان

« لا حوْل و لا قوّة إلّا باللّه »

این روزها هر جا که می روی سخن از کروناست، مهمانی ناخوانده که مدتی است سروکله اش در زندگی مردم پیدا شده و به چالشی بزرگ تبدیل شده است. بیماری که دیگر همه با خشونت و بی رحمی آن آشنا شده اند.

ویروسی که بزرگ و کوچک نمی شناسد و منتظر کوچکترین بی احتیاطی است تا به بدن فرد ورود کرده و چه بسا زندگی او را به مخاطره بیندازد.

هم استانی های عزیز از شما تقاضا داریم برای جلوگیری از چرخش و باز چرخش کرونا ویروس ایام نوروز را در خانه بمانید و از سفرهای غیر ضروری پرهیز کنید.

مهمترین نکته اینکه در صورت داشتن تب و سرفه مطلقا" به محل کار نروید تا بیماری خود را به سایر همکاران منتقل نکنید و در حد امکان به صورت الکترونیک، تلفنی و بدون ملاقات حضوری کار خود را انجام دهید.

سازمان بهداشت جهانی (WHO) توصیه کرده است افرادی که به مناطق مشکوک و یا آلوده سفر کردند توصیه های کلیدی را جدی بگیرند و یا در صورت داشتن علائم به محل کار نروند.

کلام آخر اینکه:

کادر پزشکان و پرستاران، بسیجیان و سپاه و اغلب دستگاه ها و نهادها برای رسیدن مردم به آرامش و جامعه عاری از کرونا تلاش و کمک می کنند و ما باید با تحقق شعار " در خانه بمانیم " زحمات آنها را قدر بدانیم.