اطلاعیه برگزاری چهل و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار رشته های تخصصی بالینی پزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ ضمن آرزوی موفقیت و سلامتی برای تمامی داوطلبان  عزیز، بدینوسیله به اطلاع می رساند چهل و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار رشته های تخصصی بالینی پزشکی ، در روز  سه شنبه  8 تیر ماه 1400  در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان برگزار خواهد شد.

محل برگزاری آزمون :  کیلومتر 5جاده دامغان –مجتمع آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی – مرکز آزمون

قابل توجه :

1:  داوطلبان گرامی راس ساعت30/7 صبح در محل آزمون حضور یابید.

2: داوطلبان گرامی از به همراه داشتن وسایل غیر ضروری از جمله کتاب ، تبلت ، تلفن همراه ، ساعت هوشمند ، ماشین حساب ، هندزفری ، خودکار و مداد و غیره جدا خودداری فرمائید.

3: در ضمن داشتن فرم خود اظهاری و ماسک برای داوطلبان الزامی می باشد .  جهت دریافت فرم کلیک نمایید

4: داوطلبان ملزم به ارائه شناسنامه عکس دار و یا کارت شناسایی معتبر عکس دار میباشند از ورود داوطلبان بدون کارت شناسایی معتبر و کارت ورود به جلسه خودداری می گردد .