اطلاعیه برگزاری آزمون های علوم پایه و پیش کارورزی رشته های پزشکی و دندانپزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ ضمن آرزوی موفقیت  و سلامتی برای تمامی دانشجویان عزیز، بدین‌وسیله به اطلاع می رساند آزمون های علوم پایه (پزشکی و دندانپزشکی ) و  پیش کارورزی، در روزهای  پنج شنبه  و جمعه 14 و 15 اسفند ماه 1399  در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان طبق برنامه ذیل  برگزار خواهد شد.

-   شصت و هفتمین دوره آزمون پیش کارورزی: روز پنج شنبه صبح  مورخ 14/12/1399 ساعت 8  صبح

-   شصت و چهارمین دوره آزمون علوم پایه پزشکی:  روز پنج شنبه  بعدازظهر مورخ 14/12/1399  ساعت 14

-    پنجاه و چهارمین دوره آزمون علوم پایه دندانپزشکی: روز جمعه بعداز ظهر  مورخ 15/12/1399ساعت 8 صبح

-   محل برگزاری آزمون :  بلوار بسیج ، نرسیده به پل جهاد ، روبروی استانداری- ورود از درب جنوبی- مرکز آزمون الکترونیک

قابل توجه :

1: دانشجویان گرامی راس ساعت 07:30 صبح و 13 بعداز ظهر جهت دریافت کارت ورود به جلسه در محل آزمون حضور یابید.

2: دانشجویان گرامی از به همراه داشتن وسایل غیر ضروری از جمله کتاب، تبلت، تلفن همراه، ساعت هوشمند، ماشین حساب، هندزفری، خودکار و مداد و غیره جدا خودداری فرمائید.

3: در ضمن داشتن فرم خود اظهاری  برای دانشجویان الزامی می باشد.

برای دریافت فرم خود اظهاری  کلیک نمایید

4: تمامی آزمون ها بصورت الکترونیک برگزار خواهد شد.

5: دانشجویان ملزم به ارائه شناسنامه عکس دار و یا کارت شناسایی معتبر عکس دار می باشند از ورود داوطلبان بدون کارت شناسایی معتبر و کارت ورود به جلسه خودداری می گردد.