دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان:
از جانفشانی های شهدای هشت سال دفاع مقدس و مدافع حرم، تا رشادت های مدافعان سلامت، راه ایثار ادامه دارد
.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ صبح امروز چهارشنبه نوزدهم شهریور ماه سال جاری و در آستانه فرارسیدن چهلمین سالگرد گرامیداشت هشت سال دفاع مقدس، نشست صمیمی رابطان امور ایثارگران واحدهای تحت پوشش دانشگاه با دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در محل سالن جلسات امام جواد (ع) ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با تسلیت ایام سوگواری شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و گرامیداشت چهلمین سالگرد هفته دفاع مقدس، گفت: حضور در جمع ایثارگران و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و شنیدن خاطرات ارزشمند دوران ایثار و شهادت، افتخاری وصف ناشدنی و ارزشمند بوده و به فرموده رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه ای مدظله العالی، زنده نگه داشتن نام و یاد شهدا کمتر از شهادت نیست.
در ادامه رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با گرامیداشت یاد و خاطره اولین شهید خدمت دانشگاه، شهید اکبر ناظری پور و با اشاره به تلاش ها و فداکاری های این روزهای مدافعان سلامت در مقابله با بیماری کرونا، افزود: راه ایثار و فداکاری در دوران مختلف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران وجود داشته است. از جانفشانی های شهدای هشت سال دفاع مقدس و مدافع حرم، تا رشادت های مدافعان سلامت و این راه ایثار همچنان ادامه دارد.
در ابتدای این نشست علومی مشاور ریاست دانشگاه در امور ایثارگران با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده و برنامه های آتی کمیته ایثارگران دانشگاه، گفت: امیدواریم با حمایت های همیشگی ریاست محترم دانشگاه و تلاش های تمامی همکاران گرامی و رابطین عزیز امور ایثارگران واحدهای تحت پوشش دانشگاه، هر چه بهتر بتوانیم ضمن قدرشناسی از خانواده بزرگ ایثارگران دانشگاه، در راستای حفظ فرهنگ ایثار و شهادت قدم برداریم.
در ادامه آقایان سلمانی، خورسی و یحیی جمعی از همکاران رزمنده و ایثارگر دانشگاه به بیان خاطرات خود از دوران هشت سال دفاع مقدس و عملیات های غرورآفرین آن دوران طلایی پرداخته و در پایان توسط دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از جمعی از اعضاء کمیته ایثارگران دانشگاه با اهداء لوح سپاس و هدایایی قدردانی شد.
لازم به ذکر است، قبل از این نشست صمیمی جلسه هم اندیشی و هماهنگی رابطین امور ایثارگران واحدهای مختلف تحت پوشش دانشگاه نیز برگزار و بحث و تبادل نظر در خصوص مباحث مختلف انجام پذیرفت.