آغاز طرح تحول نظام سلامت در بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی سمنان
اجرای طرح تحول نظام سلامت در بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی سمنان از ساعت 8 صبح امروز آغاز شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی سمنان
دکتر شادنوش در مصاحبه با صدا و سیمای مرکز سمنان شرکت کرد و به سوالات خبرنگار و مجری صدا و سیما در بخش خبری ساعت 23 شب 14/2/93 و ساعت 7.30 برنامه صبح بخیر قومس روز 15/2/93 پاسخ داد.
دکترشادنوش در پاسخ به سوال، نحوه و هدف از اجرای طرح تحول نظام سلامت چیست؟ گفت: طرح تحول نظام سلامت، پیرو تاکید مقام معظم رهبری و رئیس محترم جمهوری در خصوص بهبود نظام سلامت، از ساعت 8 صبح امروز 15/2/93 شروع می شود، در مرحله اول اجرای این طرح کلیه بیماران مراجعه کننده به تمامی بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان مسئول این طرح خواهند بود.
رئیس دانشگاه ادامه داد: تمامی بیمارستانهای مشمول مکلفند تمامی خدمات تشخیصی و درمانی، دارو، تجهیزات و ملزومات معرفی پزشک مسئول این برنامه را برای کلیه بیماران بستری در همان بیمارستان و یا در زنجیره تامین خدمات فراهم نمایند.
دکتر شادنوش تاکید داشت: بیماران بستری واحد بیمه پایه سلامت باید 10 درصد مبلغ صورتحساب تنظیمی مشمول این برنامه را براساس تعرفه و قیمت مصوب پرداخت نمایند. همچنین روستائیان، عشایر و ساکنین شهرهای زیر 20هزار نفر(دارای دفترچه بیمه روستایی) و سایر افرادی که از طریق ارجاع به بیمارستانهای مشمول برنامه مراجعه می کنند، 5 درصد از هزینه خدمات را پرداخت نمایند.
لازم به ذکر است: جمعیت هدف این برنامه کلیه ایرانیان تحت پوشش بیمه پایه سلامت مراجعه کننده به بیمارستانهای مشمول هستند.