نشست رابطین سلامت نمونه مرکز بهداشت شهرستان سمنان با فرماندار شهرستان سمنان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ به مناسبت روز جهانی داوطلبان سلامت (14آذر) دکتر فتاحی رئیس مرکز بهداشت شهرستان سمنان، تعدادی از رابطان سلامت نمونه شهرستان و کارشناسان آموزش و ارتقای سلامت و جلب مشارکت مردمی با صمیمیان فرماندار سمنان دیدار کردند.
در این دیدار دکتر فتاحی رئیس مرکز بهداشت سمنان در راستای با فعالیت رابطان سلامت در پیشگیری از بیماری های واگیر و غیر واگیر و اتخاذ سبک زندگی سالم به ویژه اقدامات آنان در اجرای طرح شهید قاسم سلیمانی مطالبی را ارائه نمود.
ریاست مرکز بهداشت سمنان رابطین بهداشت را به عنوان کسانی که همپای کارشناسان مرکز بهداشت، در تمامی برنامه های بهداشتی درمانی مشارکت داوطلبانه داشتند، یاد کرد.
صمیمیان فرماندار سمنان پس از استماع نظرات و پیشنهادت رابطین، ضمن خوش خیر مقدم به آنان و تبرک روز پرستار و همچنین روز داوطلبین سلامت از زحمات آنان در عرصه های بهداشتی درمانی تقدیر نمود.
در پایان این نشست، فرماندار سمنان لوح تقدیر و هدایایی را به رسم یاد بود به این عزیزان تقدیم کرد.