حضور امام جمعه معزز و فرماندار شهرستان دامغان در ستاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ دوشنبه دهم مرداد ماه 1401، حجت الاسلام و المسلمین دکتر رستمیان امام جمعه معزز دامغان و بندر آبادی فرماندار دامغان، با حضور در ستاد شبکه بهداشت و درمان دامغان ضمن عرض خدا قوت، با دکتر تقوی سرپرست شبکه بهداشت و درمان دامغان و سایر پرسنل دیدار و گفتگو کردند.
حجت الاسلام و المسلمین رستمیان امام جمعه معزز دامغان و بندر آبادی فرماندار دامغان، در بدو ورود در محفل عزای آقا ابا عبدالله الحسین (ع) که از روز اول محرم در محوطه شبکه بهداشت و درمان دامغان برقرار می باشد حضور یافتند و با قرائت زیارت فیض عاشورا و مرثیه سرایی به سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) نشستند.
در ادامه سرپرست شبکه بهداشت و درمان دامغان، ضمن عرض خیرمقدم به امام جمعه معزز و فرماندار دامغان و قدردانی از حضور این عزیزان، گزارشی از وضعیت و نحوه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم معزز دامغان ارائه نمود. وی بیان داشت: خوشبختانه با تلاش و اهتمام همکاران حوزه بهداشت و درمان و توجه مسئولان شهرستانی، خدمت به مردم شهرستان دامغان روند مطلوبی دارد. وی در پایان با اشاره به اوج گیری مجدد کرونا افزود؛ با توجه به برپایی مراسم سوگواری در ایام محرم رعایت دقیق دستورالعمل های بهداشتی توسط آحاد جامعه و متولیان برگزاری مراسمات و تکمیل واکسیناسیون مورد انتظارمی باشد.