نخستین جلسه «مَجْد»؛ شورای مشاورین جوان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان برگزار شد

نخستین جلسه «مَجْد»؛ شورای مشاورین جوان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ نخستین جلسه مجد؛ شورای مشاوران جوان دانشگاه علوم پزشک استان سمنان در دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برگزار شد.

این نشست پس از انجام فرآیند ارزیابی داوطلبان عضویت در شورای مشاوران جوان و برگزاری مصاحبه‌های تخصصی با نفرات برتر، با هدف آغاز فعالیت رسمی این شورا و بهره‌گیری از ظرفیت‌های فکری، علمی و اجرایی جوانان دانشگاه برگزار شد. در این جلسه، ضمن معرفی ساختار و اهداف شورای مشاورین جوان، بر اهمیت حضور و مشارکت جوانان در فرآیندهای تصمیم‌سازی و برنامه‌ریزی دانشگاه تأکید شد. اعضای شورا نیز دیدگاه‌ها، پیشنهادها و ایده‌های خود را در زمینه‌های مختلف فرهنگی، دانشجویی، اجتماعی و رفاهی مطرح کردند.

شورای «مَجْد» با هدف ایجاد بستری برای شنیدن دیدگاه‌های جوانان، شناسایی مسائل و دغدغه‌های دانشجویان و ارائه راهکارهای خلاقانه و عملیاتی تشکیل شده است. این شورا می‌تواند با ایجاد ارتباط مؤثر میان بدنه دانشجویی و مسئولان دانشگاه، نقش مهمی در ارتقای کیفیت برنامه‌ها و خدمات فرهنگی و دانشجویی ایفا کند.

در ادامه این نشست، درباره محورهای فعالیت شورا، اولویت‌های کاری، نحوه برگزاری جلسات و سازوکار پیگیری پیشنهادهای اعضا بحث و تبادل نظر شد. همچنین بر ضرورت استمرار جلسات، استفاده از ایده‌های نو و توجه به ظرفیت‌های متنوع جوانان در مسیر پیشبرد اهداف دانشگاه تأکید شد.

اعضای منتخب شورای مشاورین جوان پس از ارزیابی اولیه و موفقیت در مصاحبه تخصصی، فعالیت خود را در این شورا آغاز کردند و مقرر شد موضوعات و پیشنهادهای مطرح‌شده در جلسات آتی، به‌صورت تخصصی بررسی و پیگیری شود.

  • کد خبر : 63402
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی
کارن یحیایی
خبرنگار

کارن یحیایی

تصاویر

نخستین جلسه «مَجْد»؛ شورای مشاورین جوان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان نخستین جلسه «مَجْد»؛ شورای مشاورین جوان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *