جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی سلامت بانوان و خانواده با موضوع صیانت از جمعیت و فرزند آوری

جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی سلامت بانوان و خانواده با موضوع صیانت از جمعیت و فرزند آوری

 جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی سلامت بانوان و خانواده با موضوع صیانت از جمعیت و فرزند آوری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، روز شنبه 22 آبان ماه سال جاری جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی سلامت بانوان و خانواده با موضوع صیانت از جمعیت و فرزند آوری با حضور نماینده شهرستان های گرمسار و آرادان و روسای ادارات در فرمانداری شهرستان گرمسار برگزار شد.

دکتر عرب آرادانی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان گرمسار ضمن بیان مطالبی در راستای صیانت از جمعیت و سیاست های نوین جمعیتی، گفت: با توجه به این که نرخ باروری کلی برای جمعیت تحت پوشش شهرستان گرمسار کمتر ازحد جایگزینی می باشد و عوامل اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی بر رفتار باروری و فرزند آوری تاثیر دارد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان گرمسار بیان کرد: با عنایت به سیاست های کلی جمعیت ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب که بر ضرورت هماهنگی و تقسیم کار بین ارکان نظام و دستگاه های اجرایی تاکید دارد، لازم است با ارئه راهکارهای اجرایی در سطح شهرستان و با مداخله به موقع درجهت اصلاح یا کاهش مسائل مرتبط با جمعیت و فرزندآوری گام برداریم.

در پایان گزارشی از اقدامات انجام شده توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان گرمسار در راستای سلامت باروری و فرزند آوری در این جلسه ارائه گردید.

  • کد خبر : 34041
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *