بررسی مسائل 72 پروژه بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با حضور مسئولین استانی و شهرستانی

بررسی مسائل 72 پروژه بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با حضور مسئولین استانی و شهرستانی

.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛

صبح امروز هشتم اردیبهشت ماه 96 و با حضور دکتر شادنوش رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، مهندس زند وکیلی معاون عمرانی استانداری، مهندس موسوی شهردار سمنان، مهندس صادقی رئیس مسکن و شهرسازی، مهندس طاهریان مدیرکل امور روستایی استانداری و نماینده سازمان مدیریت و برنامه ریزی جلسه بررسی مسائل و مشکلات پروژه های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در سالن کوثر استانداری برگزار شد.

دکتر شادنوش رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در این نشست با اشاره ابلاغ سیاست های کلی نظام سلامت از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) اظهار داشت:  این امر نشان دهنده توجه ویژه ایشان به حوزه سلامت بوده و وظیفه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را سنگین تر از پیش کرد، همچنین حمایت های رئیس جمهور محترم الگویی را فراروی مسئولان بهداشت و سلامت کشور قرار داد که این الگو منجر به اقدامی بنیادین در عرصه سلامت کشور شد که دستاوردهای بزرگی را به همراه داشت. 

 

رئیس دانشگاه بهره‌برداری از 36 پروژه عمرانی نیمه‌تمام یا متوقف‌شده با زیربنای 38,016 و اعتباری بالغ‌بر 1,311.4 میلیارد ریال از دستاوردهای دولت تدبیر و امید دانست و گفت: با حضور دکتر هاشمی وزیر محترم بهداشت در دهه دفجر سال 95 با آغاز فعالیت18 پروژه عمرانی و افتتاح آن‌ها را با زیربنای 17,585 متر مربع و اعتباری بالغ‌بر 344  میلیارد ریال داشتیم و انجام اقدامات اولیه برای کلنگ‌زنی 72 پروژه بهداشتی در دهه مبارک فجر سال 1395 صورت گرفت.

وی افزود: مقدمات ساخت 72 پروژه بهداشتی قبل از سفر وزیر محترم بهداشت به استان سمنان انجام شد و آغاز ساخت این پروژه با حضور دکتر هاشمی وزیر بهداشت در اسفند 95 آغاز گردید و تاکنون نیز به همت همکارانم در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان این پروژه ها پیشرفت فیزیکی خوبی داشته است.

مهندس زندیه وکیلی معاون عمرانی استانداری ضمن تشکر از زحمات و تلاشهای دلسوزانه مسئولین حوزه سلامت استان سمنان، بیان داشت: با اجرای طرح تحول سلامت در استان شاهد توسعه زیر ساخت های دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بوده ایم. که این توسعه تحول خوبی را در حوزه سلامت استان ایجاد نموده و دسترسی شهروندان را به دریافت خدمات بهداشتی و درمانی آسانترکرد.  

در ادامه مسئولین استانی، شهرستانی و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در خصوص مسائل اجرایی پروژه ها و اعتبارات استانی به بحث و تبادل و نظر پرداختند.

 

 

  • کد خبر : 12748
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی