جلسه هم اندیشی مدیر پرستاری دانشگاه با سرپرستاران مرکز آموزشی پژوهشی درمانی امیرالمومنین (ع)
.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛
جلسه هم اندیشی مدیر پرستاری دانشگاه و سر پرستاران بیمارستان امیرالمومنین (ع) با حضور یحیایی مدیر پرستاری دانشگاه، رهبر مدیر، فخاریان مترون بیمارستان و سرپرستاران این مرکز در دفتر مدیریت برگزار شد.
در ابتدای این جلسه مدیر و مترون مرکز ضمن خیر مقدم و تبریک انتصاب یحیایی به عنوان مدیر پرستاری دانشگاه، وضعیت و چالش های موجود در زمینه پرستاری مرکز را مطرح کردند.
سپس یحیایی طی سخنانی، تعامل و رعایت موازین قانونی را از مهمترین اصول کاری خود بیان کرد. وی همچنین مهمترین اهدافش را ارتقاء پرستاری و افزایش رضایتمندی کارکنان عنوان نمود.
وی تصریح کرد: دانسته های علمی و به کارگیری آن در جهت خدمت به مردم در افزایش رضایت مندی مردم نقش به سزایی ایفا می کند و این نشست برای شنیدن ایده ها و نظرات شما پرستاران می باشد و اینکه بتوانیم از ایده ها و نقطه نظرات خوب شما در برنامه ریزی های آینده استفاده نمائیم.
این جلسه به طور محوری به مشکلات پرستاران مرکز و برنامه های اجرایی و ارائه نقطه نظرات، ایده ها و مشکلات مسئولین بخش ها اختصاص داشت .