برگزاری کلاس آموزشی کنترل دیابت کودکان در بیمارستان امیرالمومنین (ع)

برگزاری کلاس آموزشی کنترل دیابت کودکان در بیمارستان امیرالمومنین (ع)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، به مناسبت هفته ملی دیابت کلاس آموزشی کنترل بیماری دیابت در کودکان توسط دکتر پریسا تاج دینی فوق تخصص غدد و متابولیسم اطفال در بیمارستان امیرالمومنین (ع) برگزار شد.

در این دوره آموزشی، فوق تخصص غدد اطفال بیان داشت: دیابت انواع متعددی دارد اما کودکان بیشتر به دیابت نوع یک مبتلا می شوند که وابسته به انسولین است و نیاز است در طول زندگی انسولین تزریق شود. این بیماری خود ایمنی است و سابقه خانوادگی ابتلا به دیابت در آن نقشی ندارد بنابراین تنها با تزریق انسولین و رعایت رژیم غذایی قابل کنترل و درمان است تا از وارد شدن کودک به فاز اسیدوز جلوگیری کنیم.

دکتر پریسا تاج دینی پیرامون انواع انسولین و ساعات چک کردن قند خون کودکان توضیحاتی ارائه داد و تصریح نمود: نوع انسولین های مورد استفاده کودکان و  دامنه قند خون نرمال در کودکان با بزرگسالان بسیار متفاوت است و کودکان نباید با پروتوکل درمان دیابت در بزرگسالان تحت کنترل و درمان قرار گیرند.

  • کد خبر : 40644
لینک کوتاه خبر :

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *