از تکریم خانواده‌های شهدا و ایثارگران تا پاسداشت مقام پرستاران؛ روایت سفر رئیس دانشگاه به دامغان

از تکریم خانواده‌های شهدا و ایثارگران تا پاسداشت مقام پرستاران؛ روایت سفر رئیس دانشگاه به دامغان

 سفر رئیس دانشگاه به دامغان

دکتر علی رشیدی‌پور در سفر یک‌روزه به دامغان بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، تقویت مشارکت خیرین سلامت و حمایت از جامعه پرستاری تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، دکتر علی رشیدی‌پور، رئیس دانشگاه، روز شنبه ۲۵ مهرماه ۱۴۰۵، در سفر یک‌روزه به شهرستان دامغان، با همراهی حجت الاسلام والمسلیمن محرم بیابانی مسئول نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه، دکتر حمیدرضا همتی معاون درمان دانشگاه، دکتر عسگری مدیر پرستاری دانشگاه، دکتر پیمان رئیس‌عبدالهی مشاور، دستیار ویژه و مدیر اجرایی حوزه ریاست دانشگاه، کارن یحیائی مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، محمود استقامت مشاور ریاست و مدیر امور شاهد و ایثارگران دانشگاه، در مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی و حوزه سلامت شرکت کرد.

دیدار با خانواده‌های معظم شهید علیرضا مهرابی و شهید محمدرضا بنائیان و همچنین امیر فخریان از ایثارگران بازنشسته بیمارستان ولایت دامغان، نشست با اعضای مؤسسه خیریه بیمارستان ولایت دامغان و حضور در آیین گرامیداشت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، از مهم‌ترین برنامه‌های این سفر بود.

تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا و تکریم خانواده‌های ایثارگران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در دیدار با خانواده‌های معظم شهید علیرضا مهرابی و شهید محمدرضا بنائیان و همچنین امیر فخریان از ایثار بازنشسته بیمارستان ولایت دامغان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام، بر ضرورت پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت و انتقال ارزش‌های متعالی آن به نسل‌های آینده تأکید کرد.

دکتر علی رشیدی پور خانواده‌های شهدا و ایثارگران را نماد صبر، استقامت و وفاداری به آرمان‌های کشور دانست و با اشاره به نقش ماندگار ایثارگری‌ها در حفظ استقلال، امنیت و عزت ایران اسلامی، خدمت صادقانه به مردم را از جلوه‌های پاسداشت آرمان‌های شهدا برشمرد.

در پایان این دیدارها که در راستای اجرای طرح سپاس و با هدف ارج نهادن به جایگاه رفیع ایثارگران، تقویت ارتباط صمیمانه با کارکنان شاهد و ایثارگر و خانواده‌های آنان و پاسداشت ارزش‌های والای ایثار و فداکاری انجام شد، با اهدای لوح سپاس و هدایایی، از مقام شامخ شهدا و ایثارگری‌های دوران دفاع مقدس تجلیل شد.

تأکید بر تقویت مشارکت خیرین در ارتقای خدمات درمانی دامغان

در ادامه این سفر، نشست هم اندیشی رئیس دانشگاه و هیات همراه با اعضای مؤسسه خیریه بیمارستان ولایت دامغان با هدف بررسی مسائل و چالش‌های فعالیت‌های خیرخواهانه در حوزه سلامت و تقویت تعامل میان دانشگاه علوم پزشکی، مجموعه درمانی و خیرین سلامت برگزار شد.

در این نشست، اعضای مؤسسه به بیان دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود پرداختند و راهکارهای توسعه همکاری‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت خیرین در حمایت از خدمات درمانی شهرستان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

مشارکت خیرین سلامت در توسعه زیرساخت‌های درمانی، تأمین تجهیزات پزشکی و بهبود امکانات مراکز درمانی، از ظرفیت‌های مهم ارتقای کیفیت خدمات سلامت به شمار می‌رود؛ ظرفیتی که با برنامه‌ریزی هدفمند و تقویت همکاری‌های مشترک می‌تواند به پاسخ‌گویی بهتر به نیازهای بیماران و افزایش کیفیت خدمات درمانی کمک کند.

دکتر رشیدی‌پور: پرستاران سرمایه ارزشمند نظام سلامت هستند

بخش پایانی سفر رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به دامغان، حضور در آیین گرامیداشت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار در سالن همایش‌های دانشگاه دامغان بود که با حضور مسئولان شهرستانی و پرستاران برگزار شد.

رئیس دانشگاه در این مراسم، ضمن تبریک این مناسبت و قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی پرستاران در مراقبت از بیماران و ارتقای سلامت جامعه، پرستاران را از سرمایه‌های ارزشمند نظام سلامت دانست و نقش آنان را در کیفیت‌بخشی به خدمات درمانی تعیین‌کننده عنوان کرد.

دکتر علی رشیدی پور کمبود نیروی انسانی، فشار کاری و مسائل معیشتی را از مهم‌ترین چالش‌های جامعه پرستاری برشمرد و بر ضرورت پیگیری مطالبات، بهبود شرایط کاری و تقویت حمایت‌های رفاهی و حرفه‌ای پرستاران تأکید کرد.

وی با اشاره به رویکرد دانشگاه در توسعه فرهنگ «احسان‌محوری، عدالت‌مداری و پاسخگویی» اظهار کرد: توجه به حقوق کارکنان، تکریم بیماران و ارتقای کیفیت خدمات سلامت باید همواره در اولویت برنامه‌های دانشگاه قرار داشته باشد.

رئیس دانشگاه در پایان، ضمن قدردانی از تلاش‌های پرستاران و همراهی خانواده‌های آنان، بر حمایت مستمر از جامعه پرستاری و فراهم‌سازی شرایط مناسب برای ارائه خدمات مطلوب‌تر به مردم تأکید کرد.

گفتنی است: این سفر در راستای تقویت پیوندهای اجتماعی، پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت، توسعه مشارکت خیرین در حوزه سلامت و ارج نهادن به تلاش‌های کارکنان نظام سلامت انجام شد.

  • کد خبر : 64556
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی
کارن یحیایی
خبرنگار

کارن یحیایی

تصاویر

سفر رئیس دانشگاه به دامغان سفر رئیس دانشگاه به دامغان سفر رئیس دانشگاه به دامغان سفر رئیس دانشگاه به دامغان photo_2026-10-18_11-18-15 photo_2026-10-18_11-18-11 photo_2026-10-18_12-01-42 photo_2026-10-18_12-20-28 photo_2026-10-18_11-18-11 (2) photo_2026-10-18_12-20-38 photo_2026-10-18_12-20-13 photo_2026-10-18_12-49-56 photo_2026-10-18_12-51-00 سفر رئیس دانشگاه به دامغان سفر رئیس دانشگاه به دامغان سفر رئیس دانشگاه به دامغان سفر رئیس دانشگاه به دامغان سفر رئیس دانشگاه به دامغان

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *