۲۳سال درانتظار راه اندازی یک رشته
رشته تخصصی جراحی عمومی در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان راه اندازی شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، مقام عالی وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با راهاندازی رشته تخصصی جراحی عمومی که از آمال 23 ساله دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بود، موافقت نمود.
دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در گفتوگو با روابط عمومی دانشگاه بیان داشت: دکتر نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامهای به استناد رأی صادره در دویست و هشتاد و دومین جلسه شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی با راهاندازی رشته تخصصی جراحی عمومی در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر سمنان موافقت کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ضمن قدردانی از پیگیری های معاونت آموزشی دانشگاه و دست اندرکارن راه اندازی این رشته در دانشگاه، ابراز امیدواری کرد: با ایجاد این رشته تخصصی در دانشگاه زمینه توسعه رشته های تخصصی بیش از پیش فراهم آمده است که امیدوارم در آینده نه چندان دور شاهد راه اندازی سایر رشته های تخصصی که زیرساخت های فیزیکی و توسعه ای آن در دانشگاه پیش بینی شده است، باشیم.
دکتر دانائی رئیس دانشگاه با اشاره به این که سالیان طولانی مسئولین وقت در این دانشگاه تلاش بسیار نمودند تا مجوز راه اندازی این رشته را کسب نمایند، ابراز کرد: شایسته است از تلاش بی وقفه تمام دست اندرکاران این امر قدردانی نموده و راه اندازی این رشته را در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به جامعه دانشگاهی این دانشگاه تبریک گفته و آرزوی موفقیت روزافزون را از درگاه خداوند متعال برای دانشجویان عزیز و اساتید گرامی این دانشگاه دارم.
لازم به ذکر است: دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان طی سی و سه سال گذشته موفق به کسب مجوز راه اندازی 50 رشته شده است که 6 رشته در رشته های تخصصی بالینی، 6 رشته در رشته های تخصصی ph.D، 2 رشته در رشته های دکترای عمومی، 12 رشته در رشته های کارشناسی ارشد، 16 رشته در رشته های کارشناسی پیوسته، 6 رشته در رشته های کارشناسی ناپیوسته و 2 رشته در رشته های کاردانی شده است.