جشنواره دسرهای بومی و سنتی
مرکز بهداشتی درمانی تدین جشنواره دسرهای بومی و سنتی با مشارکت تعدادی از داوطلبان بهداشتی و پرسنل برگزار کرد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی سمنان؛
مرکز بهداشتی درمانی تدین جشنواره دسرهای بومی و سنتی با مشارکت تعدادی از داوطلبان بهداشتی و پرسنل در تاریخ 5/8/93 بمناسبت هفته سبا و تغذیه برگزار کرد.
شرکت کنندگان دسرهای تهیه شده را که از نمک و چربی کمی برخوردار بود در معرض دید عموم قرار دادند. و کارشناسان نکات بهداشتی تهیه غذای سالم را به بازدیدکنندگان آموزش دادند.
دکتر شریف مسئول مرکز بهداشتی درمانی تدین در جمع بازدیدکنندگان، گفت: استفاده از غذاهای پرچرب و نمک زیاد عاملی برای ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی بوده و پیشگیری از بیماریها به مراتب آسانتر و ارزانتر از درمان آنهاست.
لازم به ذکر است: در پایان به 2 نفر از برگزیدگان جشنواره دسرهای بومی و سنتی هدیه ای به رسم یادبود اهدا شد.