بهره مندی 160 هزار نفر از خدمات درمانی در مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی کوثر سمنان در 10 ماه نخست سال جاری
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، تعداد کل مراجعین به اورژانس بیمارستان کوثر سمنان در 10 ماه اول سال 1401 حدود 35274 مورد بوده است.
دکتر حسین زاده رئیس مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی کوثر سمنان بیان داشت: از ابتدای سال 1401 تا پایان دی ماه سال جاری، 13986 بیمار بستری شدند و در مدت مذکور 6308 عمل جراحی در این بیمارستان انجام شد.
دکتر احسان حسین زاده گفت: حدود 100 هزار نفر به کلینیک تخصصی و فوق تخصصی شماره 1 کوثر مراجعه و خدمات درمانی دریافت کردند همچنین حدود 1942 آندوسکوپی، کولونوسکوپی و... در بخش اسکوپی و حدود 1057 آنژیوگرافی و 403 آنژیوپلاستی در بخش قلب این مرکز انجام شد.
وی افزود: بخشهای سی تی آنژیوگرافی و برونکوسکوپی بیمارستان کوثر که در اردیبهشت ماه سال جاری توسط مقامات کشوری، استانی و دانشگاهی افتتاح گردیدند به ترتیب 471 و 225 خدمت درمانی ارائه دادند.
رئیس مرکز ادامه داد: داروخانه کلینیک تخصصی و فوق تخصصی شماره یک کوثر نیز با مدیریت جدید بخش خصوصی راه اندازی شد. این داروخانه برای دستیابی آسان و سریع بیماران و مراجعان به کلینیک به اقلام دارویی در آذرماه سال جاری آغاز بکار کرده است.
در پایان دکتر حسین زاده رئیس مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی کوثر خاطر نشان کرد: امید است با فراهم سازی زیرساخت ها و استفاده از ظرفیت های موجود در این شهرستان، خدمات تشخیصی درمانی در کوتاه ترین زمان ممکن ارائه شود.