پاسخگویی معاونین دانشگاه به پرسش های مردمی در سامانه الکترونیکی سامد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، صبح امروز سه شنبه نوزدهم اسفند ماه 99، دکتر پهلوان معاون توسعه، منابع و برنامه ریزی و دکتر گوهری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با حضور در استانداری سمنان، در سامانه الکترونیکی ارتباط مردم و دولت (سامد)، پاسخگوی پرسش های مردمی بود.
معاونین دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به اتفاق یحیایی مدیر اجرایی حوزه ریاست دانشگاه در استانداری سمنان حضور یافته و به پرسش های مردم در حوزه های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پاسخ دادند.
دکتر پهلوان معاون توسعه، منابع و برنامه ریزی و دکتر گوهری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ضمن پاسخگویی به سوالات مردمی، رهنمودها و دستورات لازم برای رفع مسائل بیان شده توسط مردم را ارائه نمودند.
گفتنی است: سامانه الکترونیکی ارتباط مردم و دولت (سامد)، سامانه ای الکترونیکی برای بیان انتقادات، درخواست ها، گزارش ها و پیشنهادات مردمی است و این فرصت را برای مسوولان فراهم کرده تا از مسایل مردم، به نحو ملموس تری آگاه شوند. شماره تلفن ۱۱۱، ابزار اصلی ارتباط با سامانه «سامد» است و ایرانیان از هر نقطه کشور، می توانند با این سامانه ارتباط برقرار کنند. این سامانه با هدف ارتقای سطح پاسخگویی مسوولان، افزایش رضایتمندی عمومی، توسعه استانداردهای خدمت، مکانیزه کردن و تعامل آسان با مردم، افزایش نظارت بر نحوه ارائه خدمات دولتی و سرعت در پاسخگویی، راه اندازی شده است.