دکتر امیرحسین قاضی زاده هاشمی رئیس اسبق دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ ابر پروژه سوختگی این دانشگاه بهترین و با کیفیت ترین مرکز سوختگی کشور است

دکتر امیرحسین قاضی زاده هاشمی رئیس اسبق دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ ابر پروژه سوختگی این دانشگاه بهترین و با کیفیت ترین مرکز سوختگی کشور است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ امروز پنجشنبه بیست و هفتم آذر ماه سال جاری دکتر قاضی زاده هاشمی نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی و رئیس اسبق دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، دکتر گلرو نماینده مردم شریف شهرستان های سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی، دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، مسئولین استانی و دانشگاهی از دو ابر پروژه   بزرگترین مرکز اورژانس سوانح و مرکز سوختگیو مرکز سرطان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بازدید کردند.

مسئولین کشوری، استانی، شهرستانی و دانشگاهی با حضور در این مراکز درمانی در دست احداث، ضمن بازدید از تمامی واحدها، وضعیت پیشرفت فیزیکی این پروژه ها را بررسی نمودند.

دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ضمن تشریح این دو پروژه و روند پیشرفت آن، بیان کرد: مرکز اورژانس سوانح و مرکز سوختگی  و مرکز سرطان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با زیربنای ۱۲ هزارمتر مربع در دست احداث است و امیدواریم با کمک خدای متعال و همیاری و حمایت های بیش از پیش مسئولین استانی در روزهای آتی بزرگترین مرکز اورژآنس سوانح و مرکز سوختگی به بهره برداری برسد و  خدمات درمانی مطلوب به مردم شریف استان و منطقه ارائه شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اشاره به این که اتمام و بهره برداری از ابر پروژه مرکز اورژانس سوانح و مرکز سوختگی  و مرکز سرطان در این منطقه از اهمیت بسزائی برخوردار بوده، تصریح نمود: بهره برداری و ارائه خدمات درمانی در فضایی مطلوب تر و مناسب تر جز مهمترین اهداف این دانشگاه است.

دکتر دانائی توضیحاتی پیرامون پروژه های دردست احداث در مناطق تحت پوشش دانشگاه بیان و بر ضرورت تکمیل، تجهیز و بهره برداری از آن ها تاکید و بیان نمود: بهره برداری از پروژه های عمرانی دانشگاه امری بسیار مهم است و برای ارائه خدمات هرچه بیشتر به مردم شریف استان در حوزه سلامت، اتمام و بهره برداری با کیفیت و سریع از این پروژه ها در اولویت برنامه های این دانشگاه می باشد.

دکتر قاضی زاده هاشمی نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی و رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان نیز تاکید نمود: باید تلاش نمائیم با جذب منابع مالی اتمام پروژه های در حال ساخت بهداشتی و درمانی به ویژه این دو ابر پروژه تسریع و هر چه سریع تر خدمات با کیفیت تری به مردم ارائه گردد.

نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی و رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، با بیان اینکه تاکنون چنین پروژه را در کشور مشاهده نکردم، گفت: ابر پروژه سوختگی این دانشگاه بهترین و با کیفیت ترین مرکز سوختگی کشور است و تاکنون چنین پروژه سوختگی با کیفیتی که تمام استانداردهای درمانی در آن لحاظ گردد را ندیده ام. که امیدوارم بهترین و با کیفیت خدمات درمانی  با حضور متخصصین و کادر درمانی به مردم عزیز این منطقه و سایر مناطق مجاور ارائه گردد.  

رئیس اسبق دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با تاکید بر این که باید در آینده‌ای نزدیک یک برنامه توسعه بلند مدت طراحی و اجرا شود، تصریح کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی استان سمنان و قرار گرفتن این استان در مسیر زائرین حرم مطهر رضوی، باید به موضوع توریسم درمانی بیشتر توجه شود و با پیشرفت و توسعه بیش از پیش مراکز درمانی در این استان و جذب بیماران از استان های هم‌جوار در راستای توسعه بیشتر استان گام برداریم.

دکتر گلرو نماینده مردم شهرستان های سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی نیز ضمن قدردانی از رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، گفت: خوشبختانه با تلاش دست اندرکاران حوزه سلامت خدمات بسیار مطلوبی به مردم عزیز منطقه ارائه می گردد.

گفتنی است در این بازدید مسئولین استانی، شهرستانی و دانشگاهی نیز حضور داشتند. 

 

 

  • کد خبر : 28734
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *