دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با نماینده مردم سمنان، مهدی شهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی

دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با نماینده مردم سمنان، مهدی شهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی

 دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با نماینده مردم سمنان، مهدی شهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ امروز پنجشنبه بیست و دوم خرداد ماه سال جاری دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با دکتر گلرو نماینده مردم شهرستان‌های سمنان، مهدی شهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت و گو کرد.

در این دیدار دکتر دانائی رئیس دانشگاه ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای نماینده مردم شهرستان‌های سمنان، مهدی شهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی، به تشریح فعالیت های این دانشگاه در زمینه های آموزشی، فرهنگی و پژوهشی پرداخته و همچنین برنامه های آتی دانشگاه در زمینه های توسعه کیفی، کمی و ارتقاء علمی دانشگاه و جذب اساتید هیات علمی و افزایش رشته های تحصیلات تکمیلی و پیگیری پروژه های عمرانی بیان نمود.
 
در ادامه رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان پیرامون شرایط کنونی، وضعیت شیوع بیماری کرونا ویروس در سطح مناطق تحت پوشش این دانشگاه و نحوه مدیریت این بیماری به گفت‌وگو پرداخت.
 
دکتر گلرو نماينده مردم شهرستانهاي سمنان، مهدي شهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی نیز ضمن ابراز خوشحالی از این دیدار و قدردانی از تلاش های دلسوزانه دست اندرکاران حوزه سلامت استان سمنان، در خصوص همکاری همه جانبه با این دانشگاه برای حمایت از پیشرفت در حوزه سلامت تاکید نمود و اظهار داشت: الحمدالله در این چند ساله شاهد پیشرفت های خوبی در حوزه سلامت استان سمنان بوده ایم و این نتیجه تلاش شبانه روزی مسئولین و کارکنان حوزه سلامت است.
وی افزود: تعامل خوبی بین دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وجود دارد و از هیچگونه کمکی جهت توسعه بهداشت و درمان و افزایش سطح سلامتي مردم کوتاهی نخواهم نمود.
نماينده مردم شهرستان هاي سمنان، مهدي شهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی تلاش و زحمات مدافعان سلامت در مبارزه با بیماری کرونا ویروس را جهادگونه دانست و از زحمات این عزیزان قدردانی و یاد و نام شهید مدافع سلامت استان سمنان را گرامی دانست.
 
گفتنی است: در این دیدار یحیایی مدیر اجرایی حوزه ریاست دانشگاه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان را همراهی نمود. 
 
 
 
 
 
  • کد خبر : 26349
لینک کوتاه خبر :

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *