حداقل ضوابط تاسیس و بهر ه برداری انواع کارخانجات و آيين نامه ها
ردیف |
شرح |
دریافت فایل |
1 |
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحد های تولید و بسته بندی مواد غذایی حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحد های تولیدی آرایشی و بهداشتی PDF |
|
2 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده قند و شکر | |
3 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید کننده فراورده های یخی | |
4 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید کننده نوشیدنی مالت | |
5 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید کننده انواع خمیراک (پاستا) | |
6 |
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده آب معدنی |
|
7 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده ادویه و چاشنی | |
8 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده آرد غلات و حبوبات | |
9 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده آبمیوه و نکتار و نوشیدنی میوه ای بدون گاز | |
10 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع آدامس | |
11 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع اسانس ، عرقیات ، عصاره های گیاهی | |
12 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع تافی و آبنبات | |
13 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های خام گیاهی | |
14 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های خام گیاهی و مارگارین | |
15 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سرکه | |
16 |
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع شکلات و فراورده های کاکائویی | |
17 |
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراورده های آردی به غیر از محصولات پاستا | |
18 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراورده های سیب زمینی و غلات | |
19 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراورده های تخم مرغ | |
20 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده مواد فرایند شده | |
21 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ومصرف کننده ظروف پلیمری به منظور بسته بندی روغن ای خوراکی | |
22 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده خشکبار | |
23 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده یخ خوراکی | |
24 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده حلوارده | |
25 | حداقل ضوابط فنی بهداشتی واحد های تولید کننده خاک رنگبر (بنتولیت ) در فرایند تصفیه روغن های خوراکی | |
26 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ژلاتین خوراکی | |
27 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ساندویچ سرد آماده مصرف | |
28 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده شیر و فراورده های لبنی | |
29 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ماده اولیه ظروف نچسب با استفاده از PTFEجهت تهیه و تولید و ساخت و پخت مواد خوردنی و آشامیدنی | |
30 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراورده های گوشتی | |
31 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده غذای آماده و نیمه آماده | |
32 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراورده های شیری پروبیوتیک | |
33 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراورده های کنسروی و نیمه کنسروی | |
34 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراوری پسته | |
35 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده کنسرو گوشتی و غیر گوشتی | |
36 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی | |
37 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده میوه فراوری شده و لواشک | |
38 | حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های اتولید کننده نمک طعام | |
39 |
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده مواد غذایی فرایند شده |
|
40 | ||