حداقل ضوابط تاسیس و بهر ه برداری انواع کارخانجات و آيين نامه ها

 

ردیف

شرح

دریافت

فایل

1

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحد های تولید و بسته بندی مواد غذایی

 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحد های تولیدی آرایشی و بهداشتی          PDF  

PDF
2 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده قند و شکر PDF
3 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید کننده فراورده های یخی PDF
4 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید کننده نوشیدنی مالت PDF
5 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید کننده انواع خمیراک (پاستا) PDF
6

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده آب معدنی

PDF
7 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده ادویه و چاشنی PDF
8 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی  واحد های تولید کننده آرد غلات و حبوبات PDF
9 حداقل ضوابط  فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده آبمیوه و نکتار و نوشیدنی میوه ای بدون گاز PDF
10 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع آدامس PDF
11 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع اسانس ، عرقیات ، عصاره های گیاهی PDF
12 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع تافی و آبنبات  PDF
13 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های خام گیاهی PDF
14 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های خام گیاهی و مارگارین PDF
15 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سرکه PDF

16

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع شکلات و فراورده های کاکائویی PDF

17

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراورده های آردی به غیر از محصولات پاستا PDF
18 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراورده های سیب زمینی و غلات PDF
19 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراورده های تخم مرغ PDF
20 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده مواد فرایند شده PDF
21 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ومصرف کننده ظروف پلیمری به منظور بسته بندی روغن ای خوراکی PDF
22 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده خشکبار PDF
23 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده یخ خوراکی PDF
24 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده حلوارده PDF
25 حداقل ضوابط فنی بهداشتی واحد های تولید کننده خاک رنگبر (بنتولیت ) در فرایند تصفیه روغن های خوراکی PDF
26 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ژلاتین خوراکی PDF
27 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ساندویچ سرد آماده مصرف PDF
28 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده شیر و فراورده های لبنی PDF
29 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ماده اولیه ظروف نچسب با استفاده از PTFEجهت تهیه و تولید و ساخت و پخت مواد خوردنی و آشامیدنی PDF
30 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراورده های گوشتی PDF
31 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده غذای آماده و نیمه آماده PDF
32 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراورده های شیری پروبیوتیک PDF
33 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراورده های کنسروی و نیمه کنسروی PDF
34 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراوری پسته PDF
35 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده کنسرو گوشتی و غیر گوشتی PDF
36 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی PDF
37 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده میوه فراوری شده و لواشک PDF
38 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های اتولید کننده نمک طعامنمکننننننن PDF
39

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده مواد غذایی فرایند شده

PDF
40