اطلاعيه ثبت نام در كارگاه آموزشي فرآيند نويسي " جشنواره آموزشي شهيد مطهري "

اطلاعيه ثبت نام در كارگاه آموزشي فرآيند نويسي

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ ايزدي مدير مركز مطالعه و توسعه آموزش علوم پزشكي دانشگاه با اعلام اين خبر گفت: در  راستاي توانمندي سازي و تشويق اساتيد دانشگاه علوم پزشكي دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني استان سمنان جهت نگارش فرآيندنويسي فعاليت هاي آموزشي به منظور شركت در جشنواره آموزشي شهيد مطهري ،  اقدام به برگزاري كارگاه آموزشي  دور روزه فرآيند نويسي نموده است.

وی افزود: كارگاه  مذكور در روزهاي 12 و 19 خرداد ماه 1399 بصورت حضوري (در سالن امام جواد ستاد مركزي دانشگاه) و همچنين همزمان بصورت  غير حضوري ( مجازي )  برگزار خواهد شد.

علاقمندان جهت  كسب اطلاعات بيشتر و ثبت نام مي توانند  در ساعات اداري با شماره تلفن هاي  ذيل تماس حاصل نمايند:

02333441022  و 02333441022

داخلي 2149 - 2169

وی در ادامه خاطر نشان كرد: در پايان دوره به شرگت كنندگاني كه در  هر دو روز كارگاه، حضور فعال داشته باشند، گواهينامه اعطا خواهد شد .