کنفرانس "آشنایی با اصول و مبانی دندانپزشکی تحت بیهوشی"به صورت وبینار برگزار شد

کنفرانس

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ روز دوشنبه بیست و چهارم شهریور ماه سال جاری،  کنفرانس مجازی" آشنایی با اصول و مبانی دندانپزشکی تحت بیهوشی "به صورت وبینار در سالن جلسات دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

دکتر مولایی مدیر آموزش مداوم دانشگاه با اعلام این خبر گفت: کنفرانس وبینار "آشنایی با اصول و مبانی دندانپزشکی تحت بیهوشی" در تاریخ24/6/1399 ساعت 00/13 الی00/16 در سالن جلسات دانشکده دندانپزشکی بصورت وبینار با شرکت 80 نفر از کل کشور برگزار گردید .

سخنرانان این کنفرانس دکتر مریم جلیلی صدرآباد، دکتر آتنا افضلی مهر و  دکتر مهدی محمد پور میر بوده اند.

وی افزود: گروه هدف این کنفرانس،دندانپزشکان و متخصصین بیماریهای دهان و فک و صورت، جراحی دهان و فک و صورت ، اندودانتیکس، بیهوشی بوده اند و این دوره 3 امتیاز بازآموزی دارد.