دومین وبینار صیانت از جمعیت با عنوان" آموزش مدیریت مالی خانواده در زمان تولد " در شبکه بهداشت و درمان دامغان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ دومین وبینار صیانت از جمعیت به همت واحد بهداشت خانواده شبکه بهداشت و درمان دامغان و همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه دامغان، با عنوان" آموزش مدیریت مالی خانواده در زمان تولد "، جهت تمامی کارکنان ادارات سطح شهرستان برگزار گردید.

در ابتدا مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دامغان در خصوص لزوم اجرای برنامه های زیر ساختی رشد جمعیت با همکاری ارگانهای دولتی و سازمان های همکار صحبت نمود.

دکتر پورمحمدی اظهار داشت: جلب اعتماد و متقاعد نمودن ذینفعان در همه سطوح شالوده اساسی برنامه های سلامت باروری و جمعیت است.

در ادامه زمان کارشناس مالی شبکه بهداشت و درمان دامغان در خصوص " مدیریت منابع مالی خانواده در زمان تولد کودک " صحبت نمود و آخرین موضوع بحث شده در این وبینار، راجع به مزایای فرزند آوری از دید علوم اجتماعی با سخنرانی دکتر قادری رئیس مرکز خانواده دانشگاه دامغان بود.

لازم به ذکر است سایر موضوعات مرتبط با "صیانت از جمعیت " به صورت فصلی  تا پایان سال توسط شبکه بهداشت و درمان جهت کارکنان دستگاه های دولتی برگزار خواهد شد.

لینک کوتاه خبر :