ثبت نام از پذيرفته شدگان آزمون پذيرش دستيار تخصصي باليني در دانشگاه علوم پزشكي استان سمنان

اطلاعيه شماره يك

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان،ضمن تبريك  به پذيرفته شدگان  چهل هفتمين دوره‌ آزمون تخصصي باليني سال تحصيلي    1400-1399 بدين وسيله  اعلام مي گردد :

ثبت نام : روز سه شنبه مورخ 22/07/99 لغايت روز چهارشنبه مورخ 30/7/99

(ساعت:  9صبح لغايت 15 بعداظهر)

شروع دوره : روز شنبه 3/08/99

الف) مدارك مورد نياز جهت ثبت نام حضوري :

1. 3 قطعه عكس 4×3 رنگي  زمينه سفيد پرسنلي كه در سال جاري گرفته شده‌ باشد.
  2.  اصل شناسنامه و كارت ملي.
  3.  اصل كارت پايان خدمت يا معافيت (جهت آقايان) .
  4.  اصل‌ دانشنامه‌ يا اصل‌گواهي ‌فارغ‌التحصيلي ‌دوره پزشكي عمومي كه به تائيد دانشگاه مربوطه رسيده باشد.
  5.  اصل مدارك تائيديه استفاده كنندگان از سهميه رزمندگان و ايثارگران از بالاترين مقام اجرائي.
  6.  اصل معرفي نامه و موافقتنامه رسمي مبني بر اجازه شروع دوره دستياري جهت پذيرفته شدگان كادر ثابت و رسمي نيروهاي انتظامي از ارگان مربوطه ، در مورد كاركنان وزارتخانه و سازمان‌ها و نهادهاي دولتي از بالاترين مسئول اجرائي.
  7.  گواهي‌ مركز تأمين‌ و توزيع ‌نيروي‌ انساني و پيام آوران بهداشت مبني بر معافيت و يا انجام طرح نيروي انساني
  8.  تعهد نامه رسمي مطابق فرمهاي مربوطه براي مشمولين سهميه مناطق محروم و متعهدين عام. فرم مذكور از سوي دانشگاه در اختيار پذيرفته شده قرار مي‌گيرد.
  9.  تسويه حساب صندوق رفاه دانشجويان ( براي فارغ‌التحصيلان دانشگاه‌هاي وابسته به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي).
  10. تصوير پروانه دائم پزشكي .
  11. تصوير پايان يا معافيت از طرح نيروي انساني و يا ترخيص ازطرح نيروي انساني
  12.  تصوير كارنامه قبولي با ذكر نمره ورتبه قبولي

توجه  : نحوه دريافت كارت دانشجويي متعاقبا از طريق پورتال معاونت آموزشي دانشگاه اطلاع رساني خواهد گرديد

توجه : دريافت مدارك ثبت نامي منوط به ارائه سند تنظيمي طبق بند  «ب»  مي باشد.

ب:   پس از تنظيم سند تعهد در يكي از دفاتر اسناد رسمي ا ستان  سمنان ، سند تنظيمي از دفترخانه اخذ و به همراه مدارك ذيل به اداره حقوقي اين دانشگاه مراجعه گردد:

1. -    اصل سند تعهد محضري
  2. -    كپي برابر اصل آخرين حكم  كار گزيني ( سال جاري)ضامنين
  3. -    تصوير آخرين فيش حقوقي ضامنين

لازم به ياد آوري است بر اساس دستورالعمل  2096/107/د مورخ 26/4/98 ضامنين مي بايست از :

1-كاركنان  رسمي و يا پيماني  شاغل  در دستگاههاي اجرايي  موضوع ماده 5 قانون مديريت خدمات كشوري   با سنوات خدمت زير 20 سال

توضيح  ماده5- دستگاه اجرايي: كليه وزارتخانه ها، مؤسسات دولتي، مؤسسات يا نهادهاي عمومي غيردولتي، شركت هاي دولتي و كليه دستگاه هايي كه شمول قانون بر آنها مستلزم ذكر و يا تصريح نام است از قبيل شركت ملي نفت ايران، سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران، بانك مركزي، بانكها و بيمه‌هاي دولتي، دستگاه اجرايي ناميده مي شوند.

2-كاركنان قرارداد معين وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي و دانشگاهها و دانشكده هاي علوم پزشكي

نكات مهم :

1. -    ضامنين مي بايست شاغل باشند.( ضمانت بازنشستگان محترم مورد قبول نمي باشد.)
  2. -    ضامنين مي بايست كارمند دولت باشند. لذا ضمانت كاركنان شركت ها و موسسات خصوصي و عمومي و دانشگاه آزاد اسلامي، موسسات غير انتفاعي و... مورد پذيرش نمي باشد.

ج) تكميل مدارك و فرمهاي بارگذاري شده در سايت دانشگاه علوم پزشكي سمنان :

قابل توجه پذيرفته شدگان : مقتضي است نسبت به دانلودوتكميل فرمهاي ذيل اقدام فرماييد.

1. -    فرم تعهد نامه عدم اشتغال به كار
  2. -    فرم شناسنامه دستياران
  3. -    فرم گزينش دانشجو
  4. -    كليه مدارك (رديف 1 تا 13 بندالف)،  و ( رديف 1 تا 3 بند ج ) را اسكن نموده و با فرمت pdf   بر رويCD  رايت نموده و تحويل گردد .

جهت دريافت فرمهاي ثبت نامي  كليك نماييد :

فرم شناسنامه دستياران

فرم تعهد نامه عدم اشتغال به كار دستياران

فرم هسته گزينش دستياران

فرم تعهد محضري

آدرس : ميدان معلم-     بلواربسيج –  بعد از پل اميركبير - ستادمركزي دانشگاه علوم پزشكي استان سمنان

معاونت آموزشي – واحد تحصيلات تكميلي-  طبقه دوم

شماره تماس   33441022-023    داخلي2164 - سركار خانم  رحيمي