تقدیر راوی و نویسنده دفاع مقدس از پرسنل بیمارستان ولایت شهرستان دامغان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ زهرا علیزاده، راوی و نویسنده دفاع مقدس که به دلیل ابتلا به ویروس کرونا چند روزی در بیمارستان ولایت بستری بود،بعد تایید وضعیت عمومی بیمار از طرف دکتر خالدی پزشک معالج،این بیمار از بیمارستان ترخیص شد. بیمار علیزاده قبل از خروج از بیمارستان، به مسئول روابط عمومی بیمارستان ولایت مراجعه و اعلام کرد من به پاس" لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق" و اعلام سلامی گرم خدمت مجاهدان عرصه سلامت در شهر دامغان، دیار تمدن آمده ام.

زهرا علیزاده بعد از تقدیر و سپاس فراوان از پزشکان و پرستاران بیمارستان ولایت و تمامی کارکنان حوزه خدمات و پشتیبانی این بیمارستان، در سخنانی اشاره داشت: پس از سالها دل سپردن در عرصه ایثار و شجاعت و دفاع مقدس و روایت مردانی از تبار آسمان، که در راه رضای خدا سیم خاردار نفس و مقام  و درجه را دریدند، تا راه چگونه زیستن را به ما بیاموزند و ما را به" صبغت الله و من احسن من الله صبغه" برسانند. شنیده ایم گرچه ناگفته هایش هنوز بسیار باقیست.
اما به ناگاه باب جهادی دیگر باز شد که همان روحیه ایثار و گذشت، یکدلی و مهربانی را به ما نشان می دهد.خط شکنان این عرصه جهادی پزشکان، پرستاران و کادر خدوم و زحمتکش  بیمارستانها هستند.چند روزی که من در بیمارستان ولایت بستری بودم و در حال دست و پنجه نرم کردن با ویروس منحوس کرونا بودم ، از نزدیک شاهد تلاش و ایثار کادر درمان این بیمارستان بودم.برخود وظیفه می دانم که از یکایک پرسنل بیمارستان که در بخش و واحدهای مختلف این بیمارستان فعالیت می کنند، از جمله: پزشکان، پرستاران، سوپروایزرها، کارکنان پاراکلینیک، خدمات، کارکنان اداری و مالی، انتظامات و کلیه پرسنلی که در بیمارستان ولایت به نوعی فعالیت و هر روز از نزدیک با این ویروس درگیر هستند، و از عشق خدمتی که در سر دارند به راحتی، خستگی جسم را در لابلای اخلاق و ایمان و مهربانی مخفی می نمایند، تا گامی جهت بهبودی حال بیماران بیمارستان بردارند تشکر و قدردانی می نمایم. ما خوب می دانم که بیان انسان، از وصف زحمات پرسنل بیمارستان عاجز است. لذا پاداش نامتناهی را از ذات اقدس الهی برایتان خواهانم و امیدوارم خداوند عافیت دین و دنیا به شما اهداء نماید.
بیمار علیزاده، راوی و نویسنده دفاع مقدس در پایان سخنانش، به صورت ویژه از دکتر مهرداد خالدی، متخصص عفونی و پزشک معالج خود  تشکر نمود و اشاره داشت: نام دکتر خالدی برای همیشه در برگ برگ تاریخ پزشکی شهر دامغان جاودانه خواهد ماند.
""سعدیا مرد نکو نام نمیرد هرگز، مرده آنست که نامش به نکویی نبرند""
مسئول روابط عمومی بیمارستان ولایت نیز،ضمن تقدیر و تشکر از توجه و قدردانی بیمار علیزاده، در سخنانی اشاره داشت: با تیز بینی که شما دارید، وقتی از بخش خارج می شدی حتما شادی را در چهره همکاران ما مشاهده کردی، این یک آرزو است برای پزشکان و دیگر کارکنان بیمارستان، که روزی را شاهد باشند، که بیماران بستری با گامهای استوار خودشان بیمارستان را ترک کنند. امروز لحظه ترخیص شما ، لحظه برآورده شدن آرزوی آنان بود.پس وقتی شما تلاش و مجاهدت را در همکاران ما مشاهده می کنید، چیزی عجیب نیست، چرا که لازم است انسان برای رسیدن به آرزوهایش تلاش و مجاهدت کند.از شما درخواست دارم که به عنوان راوی علاوه بر روایت دوران هشت سال دفاع مقدس،ایثار و تلاش مدافعان سلامت را نیز مد نظر داشته باشید و از مردم بخواهید که با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و استقبال از واکسن کووید 19، برادران و خواهران خودشان در بیمارستانهای سراسر کشور را یاری نمایند.چرا که ما مطمئن هستیم اگر تمام آحاد جامعه کمک کنند به یاری خداوند متعال بر این ویروس منحوس پیروز می شویم.

لینک کوتاه خبر :