برگزاری کنفرانس " اخلاق در آموزش پزشکی " و " رویکرد اخلاقی به مدیریت آموزش پزشکی" به صورت وبینار

کنفرانس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ کنفرانس " اخلاق در آموزش پزشکی " و " رویکرد اخلاقی به مدیریت آموزش پزشکی" به صورت وبینار برگزار می شود.

دکتر مولایی مدیر آموزش مداوم دانشگاه با اعلام این خبر گفت: کنفرانس های"  اخلاق در آموزش پزشکی" در چهارشنبه مورخ 1399/12/13 و " رویکرد اخلاقی به مدیریت آموزش پزشکی" در روز سه شنبه 1399/12/20 ساعت 13:00 الی 16:00 به صورت مجازی و  رایگان برگزار خواهد شد.

مدیر آموزش مداوم دانشگاه ادامه داد: گروه هدف این برنامه آموزشی اعضای هیئت علمی گروه های پرستاری مراقبت های ویژه، دکترا پرستاری، فیزیوتراپی، کار درمانی، گفتار درمانی، متخصصین بیهوشی، پزشکی اجتماعی ،طب اورژانس، بیماری های داخلی و کودکان با 3 امتیاز است.

وی افزود: این برنامه آموزشی با سخنرانی دکتر فرهاد ملک، دکتر نعمت ستوده اصل، دکتر غلامحسین مهدوی نژاد و دکتر سید سعید کسائیان، دکتر حسام الدین ریاحی و فریده ایزدی ثابت اجرا خواهد شد.