برگزاری کارگاه " اخلاق در پژوهش با رویکرد ملاحظات فقهی و شرعی در طرح های تحقیقاتی"

اطلاعیه

کارگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛  به منظور آشنایی اعضای هیئت علمی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و کارشناسان پژوهشی دانشگاه؛ معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان اقدام به برگزاری وبیناری با عنوان" اخلاق در پژوهش با رویکرد ملاحظات فقهی  و شرعی در طرح های تحقیقاتی" در روز دوشنبه  26 مهر ماه 1400 از ساعت 9 الی 11نموده است.

آشنایی با ملاحظات فقهی و استانداردهای اخلاقی در طراحی پژوهش های علمی از  اهداف برگزاری این کارگاه می باشد.

علاقمندان می توانند از طریق لینک زیر در این وبینار شرکت کنند.

همچنین با توجه به محدویت های موجود در شرایط کرونا علاقمندان به شرکت حضوری با دبیرخانه کارگروه اخلاق در پژوهش به شماره(31052114-023)تماس بگیرند.

لینک کوتاه خبر :