برگزاری دومین جلسه توجیهی برنامه "هر خانه یک پایگاه سلامت" در شبکه بهداشت و درمان دامغان

دومین جلسه توجیهی برنامه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ روز سه شنبه 30 اردیبهشت ماه، دومین جلسه توجیهی برنامه" هر خانه یک پایگاه سلامت" برای مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و مسئولین واحدهای فنی ستادی در سالن آموزش شبکه بهداشت و درمان دامغان برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر پورمحمدی مدیر شبکه بهداشت و درمان دامغان ضمن تشکر از زحمات همکاران در راستای اقدامات انجام شده پیرامون پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا، درخصوص اهداف اجرای طرح مطالبی را بیان و بر لزوم همکاری و همراهی پرسنل برای اجرای موفّق این برنامه تأکید کرد.

سپس مهندس محمدی معاون بهداشتی این شبکه، بر لزوم جذب رابط سلامت محله به ازای هر 40 خانوار طبق بسته الزامات و استانداردهای طرح هرخانه یک پایگاه سلامت توضیحات مبسوطی ارائه نمود.

در ادامه صرفی مسئول واحد آموزش شبکه در خصوص روند اجرای برنامه هرخانه یک پایگاه سلامت، برنامه ریزی جهت اجرای برنامه براساس نامه های ارسالی، محتواها و حیطه های آموزشی برنامه، مطالب خود را بیان کرد.

این جلسه با پرسش و پاسخ و بررسی پیشنهادات همکاران ادامه یافت و در پایان به مسئولین همه مراکز و پایگاه های سلامت و واحدهای فنی ستادی یک عدد DVD حاوی برنامه طرح هرخانه یک پایگاه سلامت ارائه شد.