امام جمعه شهرستان آرادان: رعایت پروتکل های بهداشتی باید اولویت مردم باشد

دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با امام جمعه شهرستان آرادان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در سفر یک روزه خود به شهرستان های آرادان با حجت الاسلام و المسلمین شریفی نیا امام جمعه شهرستان آرادان دیدار کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اشاره به شیوع کرونا اظهار کرد: کرونا باعث ایجاد تحول در نظام سلامت، آموزش و پژوهش شده است لذا باید این تهدید را به منزله یک فرصت دانست و از آن نهایت استفاده را کرد.

دکتر دانائی از همراهی خوب مردم و همکاری همه جانبه دستگاه های اجرایی شهرستان در زمان شیوع ویروس کرونا تقدیر و اظهار کرد: با توجه به نزدیکی شهرستان آرادان به شهر های بزرگ و همچنین قرار گرفتن این شهرستان در مسیر تردد مسافران، شهرستان آرادان ممکن بود در زمان شیوع کرونا تبعات جدی تری به همراه داشته باشد ولی خوشبختانه با استعانت از خداوند متعال، آموزش های ارائه شده، زحمات همکاران در حوزه سلامت این شهرستان، همراهی خوب مردم و همکاری همه جانبه دستگاه های اجرایی؛ این شهرستان در وضعیت آبی قرار دارد.

وی ادامه داد: در این روزها کارکنان حوزه سلامت این شهرستان هم با جانفشانی و ایثار، خدمات بهداشتی  خوبی را به مردم ارائه کردند که جای تقدیر دارد و در واقع این آرامش نتیجه کار جمعی همکارانم در این شهرستان می باشد.

رئیس دانشگاه به دغدغه کادر درمان از عدم رعایت پروتکل های بهداشتی توسط مردم و افزایش بیماران کرونایی و شروع خیز جدید این بیماری اشاره کرد.

دکتر دانائی رئیس دانشگاه ضمن قدردانی از حمایت های حجت الاسلام و المسلمین شریفی نیا امام جمعه شهرستان آرادان، درخصوص آخرین وضعیت حوزه سلامت شهرستان آرادان گزارشی را ارائه نمود.

حجت الاسلام و المسلمین شریفی نیا امام جمعه شهرستان آرادان نیز ضمن قدردانی از زحمات شبانه روزی مدافعان سلامت گفت:پزشکان، پرستاران و کادر درمان سربازان خط مقدم مقابله با بیماری کرونا هستند و تلاش  مجدانه این عزیزان باعث موفقیت بزرگی در درمان  و جلوگیری از افزایش بیماران گردیده که افتخار بزرگی برای کشور اسلامی ما شده است.

امام جمعه شهرستان آرادان گفت: اگر چه در حال حاضر خدمات به مردم در حوزه بهداشت و درمان مطلوب است و این شهرستان در وضعیت آبی قرار دارد، اما باید رعایت پروتکل های بهداشتی توسط مردم در اولویت قرار گیرد.

تصاویر