مدیر حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه از پایگاه های اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان سرخه بازدید کرد

بازدید دکتر اطهری از اورزانس 115 شهرستان سرخه

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، دکتر اطهری مدیر حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به اتفاق کارشناسان این مرکز از پایگاه های اورژانس پیش بیمارستانی سرخه، لاسجرد و افتر شهرستان سرخه بازدید و از نزدیک با مسائل و مشکلات تکنسین های فوریت های پزشکی آشنا شدند.

شایان ذکر است در حین این بازدید، آمبولانس های پایگاه های اورژانس پیش بیمارستان سرخه و لاسجرد به حادثه انفجار یک واحد صنعتی در شهرک صنعتی سرخه اعزام شدند که دکتر اطهری نیز با حضور در محل حادثه، مدیریت صحنه را برعهده گرفتند.

دکتر اطهری گفت: تعامل و هماهنگی سازمان های امدادی و فرماندهی صحنه از اجزای مهم مدیریت حوادث غیرمترقبه می باشد که باید مورد توجه همه سازمان های امدادی قرار گیرد.

در این بازدید مسئول مرکز اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان سرخه نیز حضور داشت.