حضور رئیس، کارکنان و کادر اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه و بسیج جامعه پزشکی استان سمنان در راهپیمایی 22 بهمن

حضور رئیس و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ در راهپیمایی روز 22 بهمن سال 98، رئیس و اعضای هیات رئیسه، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان همگام و همراه با سایر مردم با شرکت در راهپیمایی 22 بهمن و با سر دادن شعارهای " مرگ بر استکبار "، " مرگ بر آمریکا "، " مرگ بر اسرائیل " و " مرگ بر آل سعود "بار دیگر با آرمان های امام (ره)، مقام معظم رهبری و شهدای انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

اعضای بسیج جامعه پزشکی استان سمنان با حضور در این راهپیمایی، به اندازه گیری و کنترل فشارخون و قند خون و توزیع پمفلت های آموزشی بین شرکت کنندگان در این راهپیمایی پرداختند.

همچنین اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با استقرار آمبولانس در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن در شهرهای مختلف استان، در این حماسه بزرگ شرکت کردند و برای پوشش مطلوب خدمات فوریت های پزشکی راهپیمایی 22 بهمن 10 دستگاه آمبولانس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه در شهرهای تحت پوشش مستقر شدند.

شایان ذکر است: به 3 مورد مراجعه حضوری توسط تکنسین های اورژانس پیش بیمارستانی مستقر در راهپیمانی یوم الله 22 بهمن پاسخ داده شد.

تصاویر

حضور رئیس و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان  حضور رئیس و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان  حضور رئیس و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان