جشن انقلاب در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان برگزار شد

جشن انقلاب در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ صبح امروز یکشنبه 20 بهمن ماه 98، مراسم بزرگداشت ایام الله دهه فجر با حضور دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی معاون سیاسی سپاه استان سمنان، حجت الاسلام و المسلمین مهدوی نژاد مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، معاونین، مدیران، کارکنان و حلقه های صالحین کانون بسیج جامعه پزشکی ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در سالن امام رضا (ع) ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ صبح امروز یکشنبه 20 بهمن ماه 98، جشن انقلاب با حضور دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی معاون سیاسی سپاه استان سمنان، حجت الاسلام و المسلمین مهدوی نژاد مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، معاونین، مدیران، کارکنان و حلقه های صالحین کانون بسیج جامعه پزشکی ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در سالن امام رضا (ع) ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین مهدوی نژاد مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه ضمن خیرمقدم به حاضرین، بیان نمود: بزرگداشت این ایام با هدف یادآوری رشادت‌های بزرگ مردانی است، که برای به ثمر نشستن این انقلاب تلاش نموده اند.

حجت الاسلام و المسلمین مهدوی نژاد ادامه داد: ریشه کن کردن استبداد داخلی و استعمار خارجی، مستحکم نمودن استقلال داخلی و خارجی و اتصال این انقلاب به انقلاب مهدی (عج) از اهداف انقلاب اسلامی ایران می باشد.

در ادامه نیز حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی معاون سیاسی سپاه استان سمنان نیز با اشاره به پیشرو بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی، بیان نمود: ما ملت ایران همچون گذشته در کنار یکدیگر با حضور و شرکت در این انتخابات، حمایت خود را از جمهوری اسلامی ایران اعلام می نماییم.

در پایان این مراسم، دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بیان داشت: امام خمینی(ره) شخصیتی نمونه در دوران انقلاب بود و به مردم ایمان کامل داشت و این پیروزی شکوهمند نیز برخاسته از اعتماد امام(ره) به مردم و باور قلبی مردم به آرمان های انقلاب بود.

دکتر دانائی رئیس دانشگاه با بیان اینکه ایمان به خدا، رهبری حکیمانه امام خمینی(ره) و حضور مردم زمینه ساز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بود، افزود: حضور مردم قبل و بعد از انقلاب و به ویژه در دوران دفاع مقدس ستودنی است و نمادی از مردمی بودن این انقلاب، همراهی مردم و مسئولان و وظیفه مسئولان درمقابل مردم است و ما مسئولان باید مردم نمونه ایران را قدر بدانیم و خدمت به مردم را سرلوحه امور خود قرار دهیم.

رئیس دانشگاه با اشاره به اینکه در 41 سال گذشته انقلاب اسلامی فراز و نشیب زیادی داشته است و این مردم بودند که با عظمت از انقلاب اسلامی پشتیبانی کردند، تصریح نمود: دهه مبارک فجر شکرگزاری به درگاه خداوند متعال است برای نعمت هایی که به ما داد که یکی از بزرگترین این نعمت ها انقلاب اسلامی و مردم ایران است.

گفتنی است: برگزاری نشست و پرسش و پاسخ کارکنان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، اهدای جوایز به برگزیدگان سامانه پیشنهادات دانشگاه، پخش کلیپ های مختلف، اجرای استندآپ کمدی و قرعه کشی از دیگر برنامه های این جشن بود.