صفحه اصلي > آرشیو اخبار
اخبار > رفع بخشی از دغدغه خانواده ها و مشکلات اسکان دانشجویان غیر بومی این دانشگاه با احداث خوابگاه دانشجویی

نسخه چاپي ارسال به دوست

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛

دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، صبح امروز دوشنبه بیست و نهم شهریور ماه میزبان طرح سراسری خورشید به ابتکار بنیاد ۱۵خرداد بود تا همزمان با دهه ولایت آئین کلنگ زنی خوابگاه دانشجویی این مجموعه، با حضور  آیت الله حسن صانعی نماینده ولی فقیه و سرپرست بنیاد 15 خرداد کشور، حجت الاسلام و المسلمین مسیح مهاجری رئیس روزنامه جمهوری اسلامی و مشاور رئیس جمهور، آیت الله سید محمد شاهچراغی نماینده ولی فقیه در استان سمنان، دکتر خباز استاندار سمنان، دکتر شادنوش رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، مهندس حسن بیکی نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین حسینیان امام جمعه دامغان، حجت الاسلام و المسلمین شاهچراغی امام جمعه شهر ری، مجد فرماندار دامغان، هیئت رئیسه دانشگاه و جمعی از مسئولان کشوری، استانی، شهرستانی و دانشگاهی  برگزار شد.

دکتر شادنوش رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ضمن عرض خیر مقدم و تبریک عید ولایت بیان داشت: خوابگاه دانشجویی دانشکده بهداشت این دانشگاه با زیربنای 4200 متر مربع  در دو طبقه و با اعتباری بالغ بر چهل میلیارد ریال به همت بنیاد ۱۵خرداد کشور در مدت کمتر از یکسال و اندی به بهره برداری خواهد رسید. و این خوابگاه ان شاء الله پذیرای 200 دانشجو خواهد بود.

وی افزود: خوابگاه دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، اولین خوابگاه از ده خوابگاهی است که از سوی این بنیاد برای وزارت بهداشت ساخته می شود،  همچنین  دومین خوابگاهی است که عملیات ساخت آن توسط بنیاد 15 خرداد کشور آغاز شده است.

رئیس دانشگاه افزود: با احداث خوابگاه دانشجویی دانشکده بهداشت بخشی از دغدغه خانواده ها و مشکلات اسکان دانشجویان غیر بومی این دانشگاه رفع خواهد شد.

وی یادآور شد: در دانشکده بهداشت این دانشگاه 350 دانشجو در سه مقطع کارشناشی ناپیوسته، کارشناسی پیوسته و کارشناسی ارشد تحصیل می‌کنند.

در پایان رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با قدردانی از مسئولان بنیاد 15خرداد کشور به ویژه حضرت آیت الله حسن صانعی، احداث خوابگاه های دانشجویی را عملی خداپسندانه و در راستای خدمات‌دهی به دانشجویان ارجمند برشمرد.

دوشنبه ٢٩ شهريور ١٣٩٥      /       ١٨:٥٥
تعداد نمایش خبر:554
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نام :
ايميل :
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:

خروج

عنوان

شعار بهداشتي امسال بر چه موضوعي تاكيد دارد؟

تهديد مقاومت دارويي
پیشگیری از بیماری دیابت
سلامت مادران و كودكان
سلامت رواني و اجتماعي