صفحه اصلي > اخبار سازمان 
اخبار > تازه های پژوهشی
 


نسخه چاپي ارسال به دوست

تازه های پژوهشی

 

.

 

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان،

اعتبارسنجی شاخص التهابی رژیم غذایی و بررسی ارتباط آن باسرطان معده

سرطان معده پنجمین سرطان شایع و دومین علت ناشی از مرگ از سرطان در سراسر جهان است. مطالعات نشان داده اند اجزای رژیم غذایی و التهاب نقش مهمی در بروز آن دارند.

در یک طرح تحقیقاتی که توسط وحید و همکاران انجام شده است توانایی شاخص التهابی رژیم غذایی (DII) در پیشگویی شانس ابتلا به سرطان معده بررسی گردید. نتایج نشان داد که شاخص DII بالای 77/1- نشان دهنده 5/3 برابر احتمال بیشتر ابتلا به سرطان معده در مقایسه با امتیاز کمتر از 77/1- است. بنابراین در افرادی که ؤزیم با توانایی التهاب زایی بیشتر مصرف می کنند خطر ابتلا به سرطان معده بیشتر می شود.

علاقمندان می­ توانند از طریق تماس با مجری اصلی، به اطلاعات کامل­تری دسترسی پیدا نمایند.

Email: hdavoodi1345@gmail.com

 

 

 

سه شنبه ١٧ مهر ١٣٩٧      /       ٠٩:٠٨
تعداد نمایش خبر:108
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




عنوان
 
عنوان
 
نظرسنجی
شعار بهداشتي امسال بر چه موضوعي تاكيد دارد؟

تهديد مقاومت دارويي
پیشگیری از بیماری دیابت
سلامت مادران و كودكان
سلامت رواني و اجتماعي

مدیریت منابع
معاونت توسعه مدیریت و منابع
وزارت بهداشت
دبیرخانه کمیته نظام پیشنهادات
21896399 : کل بازدید 1253 : بازدید امروز 0.55 : زمان بارگزاری صفحه 2520105 : بازدید این صفحه 2 : بازدیدکنندگان آنلاين